200907_Bobbi-Ray_LR-44.jpg
200907_Bobbi-Ray_LR-26.jpg

BOBBI RAY & PRELOVED FASHION

 

Bobbi Ray wil groeien tot een plek die op een circulaire manier kleding aanbiedt en verwerkt. We verbinden ons daarom ertoe om naast onze eigen kledij die we terugkopen ook tweedehands kledij aan te nemen om voor onze buurtbewoners een plek aan te bieden waar ze betaalbare kinderkledij vinden. Verkopers vinden zo een manier om hun kinderkledij een tweede leven te geven en er iets aan te verdienen.

 

Hoe werkt deze flow juist?

Het binnenbrengen van kleding kan op afspraak in onze garagewinkel in Deurne. Stuur hiervoor een mailtje of een bericht op facebook/instagram. We kijken welke kledij in aanmerking komt. We kopen de kledij niet in, maar leggen hem voor jou netjes in onze winkel en zetten dit ook eventjes op papier. Na verkoop ontvangen jullie 50% van de verkoopsom. Je kan de status van je verkoop volgen via een dropbox of googledrive document en op elk moment innen. 

Bij het binnenbrengen van de artikelen gaan we er vanuit dat de kleding gewassen is (gestreken is nog beter). We gaan er ook vanuit dat u akkoord bent dat de prijsbepaling door de winkel gebeurt. Dat de kledij na 6 maanden, indien niet opgehaald, naar een goed doel gaat en dat wij niet verantwoordelijk zijn voor brand, diefstal en beschadigingen aan de binnengebrachte stuks.